Visgidsen Vissen Op Loosdrecht in Nederland - Overige

Vissen Op Loosdrecht
Status:Te huur
Regio:Overige
Plaats:Loosdrecht
Postcode:1231 KT
Verhuurder:Eigenaar
Website:http://www.info@vissenoploosdrecht.nl
Prijs:

Vanuit de vaste ligplaats in Loosdrecht gelden onderstaande tarieven. Vanaf deze plekken kunnen wij bijna direct beginnen met vissen op de roofvis.

Om goed te kunnen vissen is de minimale tijd 4 uur, dit kan worden aangepast tot een hele dag.

€ 120,- voor 4 uur voor 1 persoon
€ 25,- voor elke extra persoon
€ 25,- voor elk uur extra, ongeacht het aantal personen

Bijvoorbeeld:  3 personen voor een hele dag, € 120,- plus 2 * € 25,- = € 50,- plus 4 * € 25 = € 100,- = € 270,- voor een hele dag.

Bij een boeking van 1 persoon behoud de Visgids het recht om een tweede betalende persoon mee aan boord te nemen. De kosten bedragen dan € 75,- per persoon voor 4 uur of € 125,- voor 8 uur.
Tijden Vanaf 6.30 uur (of zon’s opgang) tot zon’s ondergang.
Dit geld ook voor de andere boten. Hierbij zal het aantal vissers tussen de 2 en 5 zijn.
Het gebruik van hengels en kunstaas zit bij de prijs inbegrepen, bij breuk of schade door onzorgvuldig gebruik zullen de kosten worden doorberekend. Voor de wintermaanden hebben wij drijvende warmtepakken welke ook kosteloos ter beschikking worden gesteld.
Andere wateren dan Loosdrecht is bespreekbaar, prijs in overleg en ik ben minder bekend met de viswateren buiten Loosdrecht.


Aanwezig bij accommodatie:
Aanleg Steiger, Eigen Parkeer Mogelijkheid, Visgids, Restaurants Binnen 5 Km, Lunch Pakketten Mogelijk, Hengels En Kunstaas Aanwezig (bruikleen), Hengels En Toebehoren, Kunstaas, Roofvis , Watersport Winkel In De Buurt

Ligging accommodatie:
Hengelsport Winkel In De Buurt, Recratiepark, Boten Service Vlakbij

Welkom bij Vissen Op Loosdrecht, een visgids voor de Loosdrechtse plassen. De Loosdrechtse plassen zijn een prachtig visgebied, waarbij je ook nog eens kan genieten van de geweldige natuur. Dit stukje Nederland wordt ook wel de Watertuin van Nederland genoemd. Ook de aangrenzende rivier de vecht, het Hilversumskanaal en de Wijdeblik zijn de moeite waard.  Ook kunnen wij bijvoorbeeld afspreken op ’t Gooimeer, hier is de hengeldruk wel groter dan op Loosdrecht. Daarnaast ben ik een van de eerste visgidsen met een keurmerk van de SNB www.snoekstudiegroep.nl wat een onderdeel is van Sportvisserij Nederland. Met dit keurmerk bent u ervan verzekerd dat deze gidsen hun zaken voor elkaar hebben. Denk hierbij aan de verzekeringen, BHV etc. betaald begeleiden van sportvisser een visgids, is nog redelijk onbekend in Nederland. Ik, Erik Verloop ben begonnen als visgids voor de Loosdrechtse plassen om mijn passie voor het vissen te delen met anderen. In Nederland zijn er nog niet veel officiële visgidsen (fishingguides), zeker niet met een keurmerk. Met mijn 6,50 meter lange Dockboot kan ik tot 5 vissers meenemen. Om goed te kunnen vissen raad ik aan om met maximaal 4 personen te gaan. De stabiele boot is zeker ook geschikt voor minder validen.Als je wil roofvissen, aarzel dan niet en boek een dag!

Wij vissen via het catch en release principe.

 
 

Email de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder
Beoordeel deze advertentie
Terug naar overzicht